16.1.07

www.espoo.cz

Kromě toho, že jsem vyměnila absolutku za indiány a změnila barvy na stránkách podle aktuální situace na blogu, jsem taky vyhodila některé nepotřebné a staré věci z nejpravějšího indiána a dala tam něco jiného.
Jsou tam odkazy chci vidět a chci číst pod kterými se skrývají stránky s názvy kulturních elementů jež mám v plánu dříve či později shlédnout či přečíst.
V prvé řadě je to tam tak veřejně samozřejmě proto, aby všichni viděli jak jsem ohromně kulturní a mám rozhled, a pak taky z toho důvodu, abych se na ty stránky mohla pořád koukat a jednou za čas s radostným uspokojením některý řádek uzavřít do tagu strike [přeškrtnuto] = splněno.

9 komentářů:

  1. Anonymní10/9/07 15:16

    Filmovy Turecky gambit je prima. Mam v puvodnim zneni.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja taky. Chces ceske titulky?

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní11/9/07 15:31

    Tak to je dobre. Ne, dekuji, rozumim. :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Juuu...Ty se mas. To bych taky nekdy u nejakeho cizojazycneho filmu chtela rict.

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní12/9/07 19:10

    No, neni to zase nic moc, tak dobry fakt nejsem abych rozumel uplne vsemu :o)
    Takze v pátek se vrhnem na Оссобыe поручения, tedy chci říct Zvláštní úkoly... :o)

    OdpovědětVymazat
  6. v originale? :)
    ja jsem se dnes po nich sla podivat do jednoho velkeho knihkupectvi a nemeli. myslim ze si to schovam na vanoce az nekdo nebude vedet cim me obdarovat a mezitim budou koukat na Turecky gambit, Статскобо советника [snad to mam dobre vysklonovane] a Azazela, podari-li se mi to nejak grabnout z toho ruskeho DVD teda...

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní13/9/07 22:53

    V originale ne,na to jeste nemam,i kdyz ho mam tady pripraveny.Budu to asi zkouset cist spolecne,nebo radsi nejdriv cesky a pak rusky :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní7/1/08 16:00

    to je bezva,já mám všech 5 knížek o Fandorinovi,ale mají i filmy,ale ty bohužel nemůžu nikde sehnat,nevíš kde se dá sehnat nějaké dvd?nebo apoň videoukázku?

    OdpovědětVymazat
  9. ja ty zvlastni ukoly porad nemam, ale jen co se vratim domu tak si pro ne pujdu do obchodu kdyz na ne Jezisek zapomnel. co ja vim, tak podle Akuninovych knih existuji 3 filmy, vsechny ruske:
    1) Turecky gambit - ten mas
    2) Azazel - ten jsem koupila na DVD v Rusku, ale kvuli jinemu regionu jeste nevidela
    3) Statni rada - ten jsem si za poplatek nechala stahnout na nejakych ruskych strankach. napis mi na espoo@espoo.cz a domluvime se co s tim.

    OdpovědětVymazat