15.1.07

Trust

Včera jsem [o5] dočetla Harryho Pottera a prince dvojí krve a myslím, že bych svůj konzervativní černý gumový náramek z velkovýroby s nápisem TRUST ME, měla vyměnit za bavlněný vlastnoručeně dělaný náramek s nápisem I TRUST SEVERUS SNAPE

Kdo se ztotožňuje s mým světonázorem, tak zde je fanweb Severuse Snapea [i když si nejsem jistá kolik fanoušků by "Sevie" měl, nebýt Alana Rickmana] a zde návod na výrobu náramku.

Jo a ještě jsem našla jednu z nejnegtivnějších recenzí co jsem kdy četla.

9 komentářů:

  1. K té recenzi: myslím, že mnohem víc než o knížce vypovídá o autorovi té "recenze"...

    OdpovědětVymazat
  2. to je pravda. mě z té jeho recenze vyplývá, že se prostě rozhodl, že se mu ta knížka/celá sága a priori nelíbí. inu, kdo chce psa bít...

    OdpovědětVymazat
  3. Proč vlastně věříš ve Snapea?? :o) Neříkám, že by třeba nestál za hřích [ehm Alan, samozřejmě; v Love Actually byl taky supr a ještě v jednom ilmu na jehož název si nemohu vzpomenout :o)], ale na straně zla určitěěěě stojí :o) :o) :oP

    OdpovědětVymazat
  4. LIONKA: no protože, jak by to řekl Harry, jsem skrz naskrz Brumbálův člověk. Já si myslím, že když Brumbál Snapeovi věřil, tak pro to měl nějaký pádný důvod.

    OdpovědětVymazat
  5. Si stejně myslím, že tam skrz něho bude nějaký zvrat... Protože když všichni jsou toho očekávání, že Snape je na straně dobra, tak to přeci Rowlingová musí nějak zlomit a všechny překvapit :o) Jinak by to bylo vcelku dost průhledné, řekal bych :o)

    A nebo máš pravdu a Snape je snůžka těch nejlepších vlastností :o)

    Uvidíme, uvidíme, uvidíme... :o) :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. No tak zvrat tam nepochybně bude, jde o to jaký. Protože autorka dělá všechno proto, abychom věřili že Snape je zlý, ale taky dost pro to, abychom se domnívli, že zas tak zlý není, protože mu veřil Brumbál.
    Já jsem nikdy neřekla, že Snape je snůška těch nejlepších vlastností, ani si to nemyslím. Jen ho prostě pořád vidím jako spíše pozitivní než negativní postavu.

    OdpovědětVymazat
  8. Vždyť je zlej a trápí Harryho!!!
    Navíc byl zlej i na Bruce Willise a chtěl vyhodit do vzduchu mrakodrap!!! (Doopravdickej mrakodrap i s lidma!!!)
    Brumbál se spletl a zaplatil za to. Ty se dívko taky pleteš... snad nebude nebude cena za tvůj omyl tak vysoká...

    OdpovědětVymazat
  9. Potter si to občas zaslouží. Nemá se chovat jako fracek a myslet si, že ví všechno nejlíp. No uznávám, že s Dracem smrtijedem měl pravdu, ale to bylo jedno z mála.

    OdpovědětVymazat