19.8.12

US trip - den XVII.

12:51 STARBUCKS Právě jsme využili místní internetové kavárny k začekování se do letadel a vytištění letenek. Žel jen prvních dvou letů, tak snad se dostanem i z Londýna do Prahy. Dnes se mi podařilo objednat správný počet káv správné velikosti.
14:23 MOTEL Nakoupili jsme ve Walmartu a teď jíme u nás v pokoji a koukáme na film s chůvou Fran, kterak se nechala odvézt do východní Evropy do země Slovezia, jejíhož diktátora...ehm, prezidenta hraje Timothy Dalton.
17:32 VENICE BEACH Vypadá to tu přesně jako v Pobřežní hlídce: pláž, moře, vlny, strážná věž a plavčíci s plováky.
18:19 Marťas se chtěl jako topit, aby ho plavčík musel zachraňovat, ale na plavčíka se topil málo a na sebe zase moc. Tak radši vylezl z vody a užívá si Venice Beach z písku. Viděla jsem pelikána a pak jakousi velkou potvoru, která by mohla být delfín, ale i žralok. Jinak vlny byly úža, i když nic neslyším a málem jsem si dvakrát zlomila krk.
Jdeme na procházku.
19:40 WENDY'S Poslední návštěva, musíme si ji užít. Je tu černoch, který je děsně podobný Jiříkovi Blažkovi. No fakt.
0:32 MOTEL No zas bylo něco. Strávili jsme asi hodinu a půl ve Walmartu a zběsile nakupovali oblečení. Ještě že v deset zavírali. Pak jsme si udělali projížďku Downtownem (a minuli odbočku na Central Library) a několika dálnicemi a hurá balit. Divím se, že se nám to do těch kufrů vejde.

Den XVI. <- Den XVII. -> Den XVIII.

Žádné komentáře:

Okomentovat