16.8.12

US trip - den XVI.

12:22 ...a my už jsme vstali a šli s do 7eleven pro dva hotdogy a dvě koblihy k snídani.
13:52 UNIVERSAL STUDIOS To, kde jsme, je podle mě ztělesněním amerického způsobu zábavy. Jsou tu mraky lidí a mraky atrakcí, hlavně pro děti teda. Na stromech mají připevněné hadičky s vodou a větráky, které ji rozprašují na nebohé vedrem a čekáním ve frontách umořené návštěvníky. Tak trochu to připomíná sprchy v koncentráku. Už půl hodiny se vlečeme ve frontě na Studio tour. Jsou tu rozvěšeny televize, ze kterých na nás chrlí nejspíš ty nejvtipnější, nejromantičtější a nejdojemnější úryvky ze všech filmových skvostů Universalu. Jo, ještě jsem chtěla napsat, že všude, ale opravdu všude návštěvníky provází tklivá hudba z amerických trháků (Universalu). Škoda, že Indianu Jonese taky nedělal Universal, takže tady neuslyším náš svatební pochod.
15:52 FRONTA NA SPECIAL EFFECT ATRACTION Projeli jsme spoustu kulis, k nimž nám vždycky ve vozíčku pustili na televizi adekvátní ukázku z adekvátního filmu. Byla jedna praktická ukázka z Psycha s živým hercem, motelem a mrtvou matkou v kufru. Nejlepší ever ovšem byla Wisteria Lane. To bude Heda závidět!
16:56 KRUSTYLAND Fronta na další atrakci. Trochu se bojím, co mě čeká. Už tu nezní tklivé a vítězné melodie, ale jeden díl Simpsonů za druhým. Je to trochu na palici.
17:48 TERMINATOR 2 3D ATRACTION Zase další fronta. Krustyland byl spíš dům hrůzy, protože uvnitř člověka posadí do vozíčku a pak úspěšně simulují jízdu na horské dráze a průlet Springfieldem, který je spíš děsivý než roztomilý jako v televizi. Teď teda Terminátor. To se děsím, co to bude...už to prej začalo, tak musím jít.
18:49 FRONTA NA WATERWORLD Marťas se chce jít podívat na atrakci filmu, protože to byl hroznej propadák. Terminátor byl dobrej; hlavně ty slečny, co seděly za námi a hrozně ječely.
20:20 BLACK ANGUS My jsme v americkym steakhousu a já si konečně po letech čekání dám pravý americký hovězí stejk! Juch! A mají tu wi-fi, dnes už nemusíme k McDonaldovi!
21:37 Náš číšník vypadal torchu jako Řičis, tak dostal přes 10% dýško. Ale ne moc, jsme chudí; hlavně po dnešní návštěvě Universal Studios.

Den XV. <- Den XVI. -> Den XVII.

Žádné komentáře:

Okomentovat