16.8.12

US trip - den XV.

LAS VEGAS, NV -> LOS ANGELES, CA
450 km

12:03 BINION'S CAFÉ Tady vzadu ve Vegas to vypadá už trochu víc jako normální město.
Zkoušíme americkou snídani - Fried steak and eggs a BBQ haburger. Restaurace je přímo uprostřed casina.
12:20 No nevim jestli to byl dobrej kauf. Maso jako řízek v trojobalu politý děsně tlustou vrstvou bešamelu, nastrouhané uvařeno-opečené brambory a dvě volská oka. Všechno děsně mastné.
13:32 Měli jsme placené parkování a protože nám po snídani zbývalo asi 50 minut, chtěla jsem se jít podívat do obchodu s indiánskými suvenýry. Po půlhodině prohlížení cetek jsem měla vybrán jeden pohled indiánské rodiny v automobilu za 59 centů. Pak se do věci vložil Marťas  a zakoupili jsme dva kožené kovbojské klobouky za $173. No tak to je super, že teď máme z čeho napojit koně.
19:05 SEA ROCK INN, LOS ANGELES, KALIFORNIE To teda zas bylo něco. Napřed se teda musím pochlubit, že jsem bez úhony sebe i auta zvládla projet takovou normální odpolední losangeleskou dopravní zácpou. Pak jsme přijeli do motelu a chlap nám sdělil, že Booking.com mi měl poslat mejl, že jim to nevzalo mou kartu, takže je rezervace zrušená, ale že máme štěstí že jsme přijeli tak brzo, protože jim sem přišel balíček na moje jméno a tak si řekl, že nám ten pokoj podrží asi do sedmi do večera.
Marťas má potřebu naše nové WD-TV live ihned zkoušet na místní televizi, ale nefunguje to, protože televize nemá žádné konektory.
21:44 Los Angeles zatím suverénně vyhrává soutěž o nejchladnější město kde jsme v US byli. Vyrážíme nakupovat do Walmartu a pak do McD.
22:50 PARKOVIŠTĚ PŘED McDONALDEM Ve Walmartu měli jen do desíti místo do půl jedenácté jak se psalo na internetu. No aspoň víme, kde je.
V Mekáčovi už fungovalo jen Drive Thru, takže máme jídlo v papírovém pytlíku a sedíme v autě před mekáčem, jíme angus burger a visíme na jejich wi-fi. Ta naštěstí zavíračku nemá.
Marťas chce po návratu z našeho výletu napsat několik knih; například cestopis a Hamburgerová dieta.

Den XIV. <- Den XV. -> Den XVI.


Zvětšit mapu

Žádné komentáře:

Okomentovat