19.8.12

US trip - den XVIII.

7:54 V 7:30 budíček, abychom stihli trefit na letiště do půjčovny, vrátit auto, trefit z půjčovny na správný terminál ke správné přepážce, vyřídit let z Londýna do Prahy, trefit na naši gate a nastoupit do správného letadla. Já si furt myslím, že se ještě něco posere, hlavně ve věci auta.
8:27 DOLLAR Auto vráceno bez problémů. To jsem tedy nečekala.
38895 mil při půjčení, 43910 mil při vrácení.
9:50 LAX Mají tu wi-fi, ale jeden musí vyplnit dotazník a místo aby mě to připojilo, tak to furt padá.
10:03 Chjo, Libour už má po svatbě (kterou jsme zaspali) a teď se někde veselí, zatímco my tvrdnem na letišti.
10:40 GATE 46B Kontrola bez jediného zapípnutí a trapasu, to se mi ještě nestalo. Bylo mi dovoleno koupit si kávu, protože jsem nás tím zbavila spousty kovových drobných. Jinak LAX zatím nejpohodlnější sedátka k čekání na odlet.
17:43 CST DALLAS OMG! Byli jsme poslední kdo nastoupil do letadla, už nás hledali a když jsme zmateně vběhli do haly s naší gate, tak na nás mávali a volali "British Airways?". Nemáme naše koupená místa. Vůbec jsem neměla čas si užít Dallas a poslední okamžiky svého, pravděpodobně posledního, pobytu na americkém kontinentu. A ještě mi padaj kalhoty, protože jsem po prohlídce ani neměla čas si dát pásek. 18:21 LETADLO Nabídka filmů je poněkud obměněna, ale Hunger Games, na které se těším od příletu do US tu jsou. To se mi ulevilo. Už se docela těšíme na jídlo.
23:20 dallaského času a nám se vůbec nechce spát. Asi si budu muset pustit nějakou další romantickou (ale nenáročnou, abych rozměla) komedii. Čas do přistání 3 hodiny, 8 minut.
2:17 CST / 8:17 BST Budeme přistávat o asi 20 minut dřív, což je úže, protože nevíme ani gate ani terminál odletu do Prahy. Snad to nebude tak zběsilé jako v Dallasu.
9:41 BSE LONDÝN Jé, to je tady furt něco. Lidi pomalí, zdržujou, kde jen to jde. My teď máme třičtvrtě na tři ráno a podle toho se nám taky chce spát. Pozitivní je, že máme letenky a zatím žádné zprávy o ztracených zavazadlech (což podle fofru v Dallasu očekáváme). Jo, a je tu hnusně a prší. Ale každému můžu teď říkat, že jsem v době olympiády byla v Londýně.
13:10 CET PRAHA Mám neodbytný pocit, že moje dovolená skončila.

Den XVII. <- Den XVIII.

Žádné komentáře:

Okomentovat