16.8.12

US trip - den XIII.

12:01 RECEPCE Čekáme ve frontě na výměnu pokoje. Fronta je tu furt. Už jsme byli v místním bufetu na snídani a obhlídnout bazén. Zatím nám tu zpívá falešný Roy Orbison hitovku Pretty Woman. Což mi připomíná, že jsme včera na Stripu potkali Jokera a Elvise mimo službu.
12:30 Máme nový pokoj. Sice vidíme do garáží, ale není tu hluk. Jdem k bazénu.
13:18 Bazén je super. Postli jsme fotku na FB aby všichni v pondělí v práci viděli, jak se máme.
18:37 Koupačka byla úža. Teď vyrážíme ven do víru Las Vegas na lov jídla a wi-fi. Obojí zřejmě najdeme v nejbližším McDonaldovi.
20:05 McDONALD'S Jídlo a wi-fi!
21:00 Pořád tady. Osazenstvo kolem nás se už několikrát změnilo. Asi bychom měli vyrazit do víru velkoměsta taky.
21:55 Objednali jsme na amazonu jakousi elektronickou věc (kterou potřebujeme doma) a pošlou nám ji do našeho motelu v LA. Úža. Teď teda ale už opravdu jdeme očumovat město.
0:55 HOTEL Byli jsme na procházce skoro k hotelu Excalibur. Vypadá jako malý Disneyland, Marťas mu říká Kreml, ale přitom myslí zmrzlinu. Cestou tam jsme nakoupili několik darů pro několik příbuzných a cestou zpátky jsme shlédli fontánové představení u hotelu Bellagio (kde budeme příště bydlet). To, jak před fontánou na konci jednoho z dílů Dannyho parťákůstojí sami prostě nemůže být pravda, neb je tam furt narváno.
1:25 Ještě mě napadlo, že onehdá byla neděle a my jsme se nebyli podívat v ani jedné kapli. Ostuda. Zítra okouknem aspoň místní Wedding chapel. Marťas přinesl z auta ten hnusný třešňovo-limetkový džus, že prý když se to zředí s vodou a dá do toho led, tak se to snad bude dát pít. No nevim.

Den XII. <- Den XIII. -> Den XIV.

Žádné komentáře:

Okomentovat