4.4.08

Dead like me

Americký [je mi to jedno] seriál
Originální
Vtipný
Černočerně humorný a cynický...
...který Česká televize zabila jednak otřesným dabingem a jednak uvedením vždy kolem 21:30 na ČT2.

Povedená úvodní znělka:

ČSFD
IMDB
web seriálu
deadlikemeonline.com
DLM na wikipedii
DLM na webu Showtime
DLM na scifi.com

Trailer 1. sezóny
Trailer 2. sezóny

Film:
S Indianou Jonesem nejočekávanější filmová událost roku
IMDB
blog
Dead Like Me Movie 2008 Teaser Trailer:

10 komentářů:

  1. Jsem Ti za poukázání na tento seriál vděčný ... už ho sháním :)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní23/5/08 20:47

    http://ddeadlikeme.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní2/9/08 17:49

    Už je to tu zase! Nepovedenej českej dabing?! Sou snad všichni hluchý? Namluvení do naší mateřštiny se zatraceně povedlo a nechápu, kdo furt šíří fámu, že ne... Jasně, že kdejakýho troubu zaskočí Vašut, ale zrovna ten jakoby byl předurčenej nadabovat Ruba! Skvělí halsový obsazení a kdo říká, že ne, neví co plácá. Čas je taky ideální. Autore... zabil si serioznost tohodle webu xD!

    OdpovědětVymazat
  4. 1) Me se ten dabing proste nelibi (obzvlaste Vasut/Rube a to neni nic proti Vasutovi) a myslim, ze na svem blogu mam pravo vyjadrit svuj nazor.
    2) Tento blog se netvari, ani nechce tvarit ze je seriozni.
    3) Ano, cas je idelni pro toho, kdo serial zna a chce se na nej programove divat. Ovsem malokdo, kdo ho nezna si jej jen tak pusti v pondeli o pul desate vecer na CT2. Coz je samozrejme skoda.

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní3/9/08 19:15

    Zase já (provokatér:). Hodně lidí tenle dabing schazuje proto, že jim tam ty hlasy nesedí. Prostě jim nejsou sympatický a já nemam nic proti. V tom případě by měli uznat vlastní chybu a neschazovat to na dabing... Jinak tohle je přesně ten typ seriálu, kterej by měl sledovanost stejnou i kdyby běžel třeba odpoledne na jedničce. Kdo o něj má zájem, tak si ho našel. (mezi našima čtyřma kanály to neni žádnej problém:) Tady čas myslim nerozhoduje. Pro mě je to báječnej pondělní večerníček:). Určitě by si ale zasloužil větší propagandu. S tou seriózností sem to myslel čistě ironicky, sorry:)

    OdpovědětVymazat
  6. Jakou chybu mame uznat? To ze nam nesedi hlasy a tim padem se nam nelibi dabing prece neni nase chyba. To je nazor, ktery neni obecne spatny ani dobry. Je proste jen jiny nez Tvuj.
    Me ten dabing nesedl uz od zacatku a to jsem prvni dil videla napred s dabingem. A prave proto, ze mi prisel divny jsem si ho sehnala v originale. Musim ale uznat, ze co znam original, velice se mi libi cesky hlas George.
    S tim, ze u nas by nebyl nijak oblibeny i kdyby bezel v hlavnim vysilacim case souhlasim, ale aspon by se tak dostal k lidem, kterym ted unika. Jak si muzes najit neco, o cem nevis, ze...to jsme vlastne uz u te propagace na ktere se shodnem.
    Jinak jako pondelni vecernicek to nema chybu, o tom zadna :)
    Ad serioznost, v pohode :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní4/9/08 14:56

    Zase já (do3tice:). Víš, co? Už se těšim na ten celovečerák, kterej bohužel o rok odsunuly! Tam tě žádnej Vašut nenakrkne, páč Rube odejde do vyšší dymenze a nahradí ho takovej ten trotl co hrál v lost toho hnupa, kterýho našel Lock v podzemnim bunkru. Myslim, že to byl "muž vědma":) Nevim jak se tam menoval, nemam rád lost:) Taky Dejzy bude hrát jiná herečka:( Ale Reggie (nyní 17letá) vypadá fakt RRRRRRRR a přebíjí i Georgí! Doufám, že budou pokračovat i v točení seriálu. Vlastně asi těžko, ale doufat můžu ne?:) Sorry za ty sexistycký keci :D!

    OdpovědětVymazat
  8. 1) Na film se tesim jak na druhy Vanoce.
    2) Henry Ian Cusick/Desmond z Lostu mi vubec nevadi, ten herec je mi symapticky.
    3) Sarah Wynter jako herecku neznam, ale jako nova Daisy mi nevadi, vzhledem mi k te roli sedi.
    4) Reggie vypada v traileru fakt huste, ale ze by prebijela i George, to fakt nevim teda...
    5) Co jsem cetla, tak uspech filmu muze mit vliv na pripadne natoceni dalsi serie.

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní4/9/08 23:10

    Nu vše bylo řečeno:) Snad film dosáhne aspon stejných kvalit, co seriál a nakopne tvůrce ke 3tí řadě. I když poslední dva díly v televizi podle mě už dějově trošku upadli, byla by škoda přestat u 2hý serie:(

    OdpovědětVymazat
  10. Trailer se mi celkem libi, tak uvidime. Snad bude mit uspech.
    Predposledni dil si nepamatuju, z toho posledniho, jakozto ze zakonceni, jsem mela ale celkem dobry pocit.

    OdpovědětVymazat