28.12.07

Zase Akunin...

Zase mám nějaký Akuninovský večer.
Na Albatrosu pořád nikde nic, Státního rady se asi nikdy nedočkáme a o dalších knihách už ani nepřemýšlím. Teda přemýšlím, ale přeorientovala jsem se z češtiny na angličtinu, protože ruštinou vládnu ještě méně. Na rozdíl od ruských fulltextů ty anglické moc dostupné nejsou, ale dají se aspoň koupit a to některé dokonce i u nás.

Jo a taky jsem objevila že svůj web má nejen Статский советник ale i Турецкий гамбит. Jsou sice bez hudby, ale taky dobry.

Jo, ještě potěšující zpráva pro Akunin/Erast Fandorin fans: Azazela si všiml konečně i Hollywood a na rok 2009 je ohlášen film Azazel. Ten měl mít premiéru již letos, ale Milla Jovovich svým těhotenstvím tak trochu znemožnila natáčení. Režírovat bude Paul Verhoeven, který je podepsán například pod Robocopem či Základním instinktem. No to bude fakt něco. Bude Sharon Stone hrát ukrutnou zakladatelku penzionátů [o které si teď nemůžu vzpomenout jak se jmenuje]?

2 komentáře:

  1. Anonymní13/1/08 21:55

    Já jsem teď měla (a pořád mam) dost práce ve škole, takže jsem na Akunina nějak pozapomněla ;-). S těma překladama se Albatros hrozně vleče, co se dá dělat :-(. Ale zkoušela jsem přečasovat ty titulky k Tureckýmu gambitu, otestuju to a můžu Ti to kdyžtak poslat.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. To bys byla hodna, ja jsem to porad jeste cele nevidela, protoze se mi nejak porad nechtelo rpave do tech titulku.

    OdpovědětVymazat