16.8.07

Když jsem šla dnes do práce z nezvyklého směru - od MZK, všimla jsem si, že na chodníku přímo před hlavní branou fakulty se skví bílou barvou nápisy Ing. Spike, Ing. Ondra, Ing. Erik a ještě něco dalšího [nebo spíš někdo další], co už jsem nestihla přečíst. Asi měli kluci radost že už to mají konečně za sebou. Napadalo mě, co kdybychom takhle třeby my s mojí spolužačkou Janou napsaly na chodník před FF Mgr. Bára a Bc. Janka. No, teď už je na to trochu pozdě, ale stejně se bojím, že by to intelektuálové z naší almy mater rozhodně neschvalovali.

4 komentáře:

  1. Anonymní16/8/07 13:53

    Nikdy není pozdě, klidně to tam napište, ať svět vidí. Díky za bávštěvu bločku.

    OdpovědětVymazat
  2. Neco podobneho je na plotu od Palacaku: cely je popsany jmeny absolventu a vzkazy. Ale tak dva az tri roky jsem v tech mistech nebyl.

    Kazdopadne Baru: lepsi pozde nez vubec :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuju za podporu, ale myslim ze se bez toho nakonec obejdeme :)

    OdpovědětVymazat
  4. No, to se na Palacaku normalne dela(valo, tedy aspon za me, to uz je taky let, ale urcite jim to vydrzelo :o) Podepisovaly se tam dycky cele kruhy a mely toruzne graficky vyvedeno a bylo to jako soutez, kdo to bude mit napaditejsi. A vzdycky jeden obor mel jednu tu betonovou to... Kus... To je stokrát lepší než nějaký tři mena na chodníku :o)

    OdpovědětVymazat