12.8.07

Informace pro ty, kteří nečetli upgrade předminulého spotu
Marťásek má již nějakou dobu kamaráda Jirku. Říkáme mu "Marťasův kamarád Jirka", a to proto, že Marťas jednou za čas [vždycky když jsem pryč] vyrazí s někým někam na výlet. Když takhle na výlet vyrazil poprvé a já jsem se ho pak ptala s kým tam byl, tajemně odpověděl, že se svým novým kamarádem Jirkou. A pak se ukázalo, že Marťasův nový kamarád Jirka je můj táta.

K věci
Spousta z vás jistě ví, že Marťasův kamarád Jirka je mediálně známý pod pseudonymy Vandal či Muž s fixou [vy kteří jste to nevěděli, přečtěte si tyto tři články: Model nového nádraží odolal útoku vandala 1, Model nového nádraží odolal útoku vandala 2 a rozhovor s Mužem s fixou].
A teď si představte, že se vám dneska dostane do ruky regionální příloha MF Dnes, na jejíž titulní straně se skví článek s titukem "Opil se a zničil obrazy. Hákovými kříži "naruby"", [online verze Malíř se mstil: hákové kříže naruby] jehož aktéra znám [a proto mě tato jeho akce nijak nepřekvapuje].
Proč mě ale ten dnešní článek pobavil hlavně...protože vím, že Vandal a Malíř bydlí kousek od sebe a už spoustu let se dobře znají.
Já si nemyslím že to je náhoda...

Žádné komentáře:

Okomentovat