21.7.07

Musím ocenit televizi Prima, že u příležitostni našeho návratu zařadila do programu Ustinovského Poirota. Škoda jen, že s ním začali už minulý týden.
Taky je fajn, že nás v Rusku nikdo nezabil a ani neokradl, což byla věc, se kterou jsem prakticky počítala [myslím to okradení] a tak teď mám spoustu věcí, se kterými jsem při balení již loučila.
Přivezla jsem sebou tedy zpátky spoustu věcí a také některé navíc, jako jsou ruské конфеты [bonbóny], několik pohledů i s adresou a průvodním slovem, které jsem jaksi nezvládla poslat, protože za celou dobu jsem nenarazila na otevřenou poštu kde by mi prodali známky, krásné tričko s obrázkem soudruha Lenina a nápisem McLenin's vpředu a pěticípou rudou hvězdou v plamenech s nápisem Party is over vzadu, tři litry vanilkové coly a hlavně, hlavně s filmem Azazel. Bez jakýchkoli titulků ovšem. Každopádně můžu směle říct, že především díky posledním dvěma artefaktům, je mise splaněna.

1 komentář:

  1. bet-online24.com - Download and Install APK for Android
    Best free bet-online24.com betting service with live betting solutions. bet-online24.com betting service with betting games from the 바카라사이트 best provider. 바카라사이트

    OdpovědětVymazat