18.6.07

Moc, ale opravdu moc nemám ráda, když mi někdo posílá poštou videa. Jakákoli. Můžou být krátká a vtipná, ale NEMÁM TO RÁDA. Vím, že si tím nijak nepomůžu, ale už z principu si je zásadně nepouštím. Je to takový můj malý osobní protest.
Takže Vás moc prosím [již podruhé]: neposílejte mi videa. Pro mě i pro vás to je zbytečná ztráta dat i času. A když už máte dojem že tohle rozhodně musím vidět, pošlete mi odkaz z YouTube či Google Video. Je to tam. Určitě. VŠECHNO co chodí mejlem na tom internetu někde JE. I videa.

6 komentářů:

  1. No... to já si je už pustím, když jsem si je musel stahovat.
    Ale jinak se obávám, že je to jako hrách na stěnu házet...

    OdpovědětVymazat
  2. to mas samozrejme pravdu, ale to je proste neco jinyho.
    radsi kdybys taky siril osvetu misto abys mi to podkopaval, kdyz vim ze to taky nesnasis! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já šířím osvětu v boji proti rozesílání hoaxů, ale i když to každýmu trpělivě vysvětluju, tak se vždycky najde další blbeček, kterej chce dobrotivě varovat ostatní před nějakým strašným nebezpečím, zachránit trpící dítě nebo něco podobnýho.
    Nechci ti to podkopávat, ale z vlastní zkušenosti vím, že je to nevděčná a nekončící námaha.

    OdpovědětVymazat
  4. Blbý je, že na YouTube či Google Video vše fakt není a když, tak leda v mizerné kvalitě, nicméně plně souhlasím, že posílat videa mailem je hrozný, ale přidal bych i obrázky nebo dokumenty.

    OdpovědětVymazat
  5. Pro případ, že by na YouTube to video opravdu nebylo (vím, že to je blbost, ale myslím teoreticky), pak tam existuje kouzelné tlačítko upload.

    OdpovědětVymazat
  6. tom: obrazky a dokumenty do toho samozrejme spadaji taky, ostatne o nich uz jsem tady jednou psala.

    OdpovědětVymazat