14.6.07

Milý Karle,

jsem stále nemocná. Teplota 37, pokašlávám, pořád mám něco v krku a mám vysokou spotřebu papírových kapesníků.
Většinou ležím v posteli, protože vysedáváním u počítače se člověk moc neuzdraví. Mou hlavní zábavou ve dne je četba literatury, novin a Epochy, hraní Carcassonne a sledování televize, hlavně seriálů; i když sem tam si pustím nějaký film třeba od Woodyho Allena. V noci sleduji můj oblíbený pořad záznam jednání poslanecké sněmovny, nebo spím. Vycházek nevyužívám, neb se již konečně chci uzdravit. V pondělí jdu do práce ať bude situace jakákoliv.
V úterý jsem byla na kontrole u Vídně a doktor mi předepsal antibiotika. Výletu jsem využila k nákupu zásob domů [cornflakes, Tesco cookies, kondicionér na vlasy, zubní pastu] a do Ruska [8x baterie AA, 8x baterie AAA, 2x tic tac, náplast, krém na ruce], protože čas odjezdu se neúprosně blíží.

2 komentáře:

  1. Tedy ne že bych jako něco to, ale Martin mi při našem výletu do Zlína nabízel větší množství tužkový baterek. Tak možná ještě proklepni jeho zásoby :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vim o nich. Ale baterky, jak znamo, dojdou vzdycky kdyz to je nejmin potreba, takze jsem se chtela opravdu poradne zasobit.

    OdpovědětVymazat