12.5.07

Jsme na návštěvě u mojí ženy W. v Praze. Co hodnotíme já i Marťas opravdu velice pozitivně, je množství nezabezpečených wi-fi sítí v okolí jejich bydliště. Díky tomu si můžeme zpříjemňovat zdejší pobyt našimi novými oblíbenými písněmi a psát o tom do blogu.
Dopoledne jsme vyrazili na výlet do Svatého Jana pod Skalou, kde se v devátém století zdržoval náš první český poustevník svatý Ivan. Taky jsme si prošli místní naučnou stezku, ze které nás tedy nejvíc nadchla stará železnice i se zaparkovanýma vozíkama [co vypadají skoro úplně jak vozíky z Indiana Jonese a chrámu zkázy] na vytěžený kámen. Po obědě jsme se vydali podívat se jak vypadá naživo Karlštějn [hrad], jenže ten není z vesnice Karlštejn ale vůbec vidět. Ani kousek.
Dnes máme ještě v plánu kafe v nově otevřeném Coffee Heaven vedle Kotvy a 300: Bitva u Thermopyl. Kafe bude nejspíš dobrý jako vždycky, ale na film jsem teda zvědavá.

2 komentáře:

  1. Tak to už jste zrovna mohli na Malou Ameriku, kde se mj. natacel Limonadový Joe a Akumulátor... Viz naše fotky z loňské Berounky.

    OdpovědětVymazat
  2. jeli jsme kolem no...tak priste

    OdpovědětVymazat