24.2.07

Protože mám děsnou kocovinu a bolí mě hlava, rozhodla jsem se pro počítačovou terapii, protože jak víme, u počítače se mi vždycky uleví. Stejně jsem sem chtěla uvrhnout dva postřehy.
1) V prvé řadě by mě tedy strašně zajímalo, jak to, že všechny slečny vyskytující se v Tabarinu mají pěknou postavu. Nabízí se totiž dvě možnosti: a) buď je utvářena samovolně jejich nezřízeným denním a nočním životem [šichta v nonstopu či na jiném atraktivním místě - Tabák - šichta v nosntopu... - Tabák ...] nebo b) do klubů jako Tabarin mají povolen vstup pouze slečny které na to postavově mají.
2) V každém sebeVIP tanečním klubu nakonec dojde na Michala Davida.

3 komentáře:

  1. Anonymní26/2/07 09:16

    nebo:
    c, vsechny slecny jsou mladsi 16 let a postavu si jeste nestihly zkazit (po zkusenostech z Charlies hlasuju pro tuhle moznost) d, jsou to same profesionalni kurvy, ktere chodi do tabarinu jen proto, aby z nejakych poloopilych mladiku tahaly drinky zdarma

    OdpovědětVymazat
  2. petrick: C to urcite nebude, Tabarin je trochu jina klasa nez Charlies [byt mne osobne je Charlies blizsi]. S D mohu souhlasit tak napul, protoze ten typ o kterem pises, tam chodi az tak kolem seste rano a zatimco slecnu na lovu jsem nevidela ani jednu, chlapku s timto zamerem tam bylo docela dost. Ne ze bych byla tak Tabarinu znala, ale mela jsem sebou dva pomeruznale pruvodce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní26/2/07 20:47

    No ona je to pravdepodobne nejaka kombinace a, c, a d,

    OdpovědětVymazat