18.2.07

The Postal Service

Ach jo. Já nevim že mě se musí vždycky zalíbit něco, co u nás nejde sehnat. Buď mám divný vkus a nebo žiju prostě ve špatné zemi.
Můj poslední objev [díky Velké noční hudbě] jest skupina/projekt honosící se názvem The Postal Service. Její/jeho jediné album, ze kterého jsem měla tu čest slyšet tři písně se jmenuje Give Up, vyšlo v roce 2003 a kritiky ho chválí. To mi stačí k tomu, abych podnikla další internetovou honbu za kulturou.
Na svém webu The Postal Service nabízejí v sekci Download k poslechu dva své singly, třeba se vám taky zalíbí a bude nás na to shánění víc.
...
Time: 2:32 - změna, na musickatalog.cz nabízejí Give Up za 590,- a 452,-. Kromě délky dodací lhůty a data vydání se mi dosud nepodařilo najít jiný rozdíl. No nevim, kouknu někde jinde a přinejhorším rozbiju prasátko. Tak se mi zdá, že absence P2P klienta není zas tak dobrý nápad; mám sice čisté svědomí, ale zato hluboko do kapsy.

5 komentářů:

  1. Máš tam špatně odkaz na jejich web. A jinak co třeba toto?

    Vzhledem k tomu, že na každém zakoupeném CD necháváš poplatek autorům...

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že na MusicKatalogu jen mají bordel v katalogu...

    OdpovědětVymazat
  3. štěpán: Dík...nj, na torrentech jsem se nedívala, nejsme zatím moc kamarádi. To je pro mě zatím rozšířené hledání ke kterému potřebuju Marťase, který ve tři ráno už většinou spí :)

    Marťas už to někde splašil a teď slíbil, že když budu hodná, můžu to mít taky.

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní2/11/08 12:51

    Nevím jestli je to tady ještě živí... ale přesně včera jsem objevil tuhle tu skupinu, jejich písničku jsem slyšel myslím v nějaký reklamě na esprit na MTV... vždycky jsem po tom pátral co jsou zač... nikdo to nezná nikdo nevím oč vůbec je... až prostě včera kliknu omylem na něco na Youtube a heureka našel jsem je... tak jsem pátral dál a na netu jsem našel celou jejich discografii... a je to fakt špica...

    OdpovědětVymazat
  5. No ona ta jejich diskografie neni nejak moc obsahla :) S tim ze jsou tady celkem neznami mas pravdu, o to vic me pak mile prekvapi, kdyz je nekde nahodou zaslechnu.

    OdpovědětVymazat