16.2.07

Just fucking google it!

Než jsem začala chodit s Marťasem, a taky ještě chvíli během vztahu jsem byla šťastný člověk. A šťastní byli taky všichni okolo mě. Kromě Marťase teda.
Totiž: když jsem něco nevěděla, tak jsem se na to někoho, kdo by to mohl vědět, zeptala. Když někdo nevěděl něco co bych mohla vědět já, tak se mě na to taky zeptal.
Jenže Marťas je děsně chytrej a ví všechno a tak jsem se čím dál častěji ptala právě jeho. To mu samozřejmě po nějaké době logicky začalo vadit. Již tehdy měl předpoklady stát se mým G-konzultantem, protože na jakoukoli moji otázku položenou elektronicky odpovídal www.google.com. No.
Od té doby je šťastný akorát Marťas, protože se ho na nic neptám. Já šťastná rozhodně nejsem, protože všechno co nevím si musím najít sama a taky nejsou šťastní lidi kolem mě, protože jsem na jejich dotazy začala odpovídat taky www.google.com [popřípadě www.wikipedia.cz, www.slovnik.cz, prostě podle toho na co se kdo ptá].
V poslední době to dospělo tak daleko, že mým nejoblíběnejším internetovým akronymem je RTFM [Read The Fucking Manual] a mou momentálně nejoblíběnější stránkou tato [v originále takto].
Myslím že na tom ale něco bude, protože když jsem dneska v UK shodila Aleph na lištu objevilo se tam na ploše toto [obrázek]:

2 komentáře:

  1. Anonymní18/2/07 00:14

    Teda ... znal jsem to, ale o české verzi jsem neměl tušení.
    (jinak to tu máš moc hezké, asi se ještě stavím.)

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji :) [napsala bych i něco duchaplnějšího, ale ve tričtvrtě na tři ráno mě toho už nějak moc nenapadá]

    OdpovědětVymazat