10.11.06

The IT Crowd live

Na přelomu října a listopadu se rapidně změnila situace u nás v práci.
Předtím jsme měli jednoho správce sítě na plný úvazek, teď máme dva na půl úvazku.
Trochu mi připomínají Roye a Mosse z IT Crowd, ale ještě nevyplynulo na povrch který je který. Taky mi trochu připomínají vyšetřovatele z Kolji: jeden hodnej a jeden zlej.
Ten hodnej se projevuje tak, že se někdy usmívá, zdraví a je s ním řeč.
Ten zlej se neusmívá, nezdraví a řeč s ním moc není. Já jsem myslela, že se tak tváří jenom když vidí mně [jedno opravdu hnusné a depresivní ráno, kdy jsem měla radši chodit v černých brejlích, se zeptal Aleny jestli se tak tvářím každé ráno. Ona mu odvětila že ne, že tak vypadám celý den. Tím mu chtěla říct, že nejsem tak zlá, že tak jenom vypadám. Od té doby se snažím tvářit mile vždy když je v dohledu, ale asi mi to moc nejde], ale už mám potvrzené od ostatních, že na ně nahlíží taky tak.
Ale to neva, důležité je, že najednou tady funguje spousta věcí. To se projevuje tak, že už se po knihovně nepovalují papíry s načmáraným nápisem MIMO PROVOZ.
Před chvílí jsem Toho_co_se_neusmívá [nechci ho nazývat "ten zlej" protože zlej není] chtěla potěšit a řekla jsem mu jak je super že už tady funguje tolik věcí o kterých předtím nikdo netušil že by fungovat mohly. Ten_co_se_neusmívá [je to dlouhý, myslím že ho budu nazývat Roy, ne že bych už věděla který je který, ale tento je Roy spíš než ten druhej] mi na to tónem "všechno je to na h*vno" odvětil "stejně se to všechno bude předělávat". A to jsem mu ještě ráno sdělila skvělou zprávu, že ve skladu [tam mají kluci úřad] jdou otvírat okna, jen musí dávat bacha aby neutekla kočka. Ach jo, člověk se fakt nezavděčí.

2 komentáře:

  1. Vidíš a já si kdysi myslel, že jsi protivná jen večer (jsi tak vypadala) a pak jsem zjistil, že jsi úžasná, vtipná, kouzelná a nemusíš se u toho ani usmívat. Prostě jsi Espoo jak má být:)

    OdpovědětVymazat
  2. depony: nech toho, nebo si někdo bude myslet že Tě za to platím :)
    [který večer?]

    OdpovědětVymazat