30.8.06

Ostrava II

V Ostravě je fajn. Tedy mě se tam líbí a je mi tam dobře. Možná to bude proto, že tam nemusím bydlet, ale všichni ostravaci co znám jsou patrioti, tak snad ne.
S Honzíkem z chemické fakulty jsme šli večer usednout do pondělně prázdné Stodolní, ale nám vůbec nevadilo že je prázdná, protože jsme na sebe, při vymýšlení koncepce celounverzitní směrnice o diplomových pracech, nemuseli řvát. Kdo tuto ulici dlouho/nikdy nenavštívil, tak vězte, že je za přispění EU krásně opravená, vůbec nevypadá jako Bratislavská plná hospod a taky si ovšem myslím, že v Ostravě teď po opravě bude více IN do Stodolní nechodit, protože "je to pro turisty" a hlavně "už to není co to bývalo".
Ad deštník: pršelo a nikde jsem ho nenechala.

PS: V úterý jsem si kvůli prohlídce knihovny Ostravské univerzity nechala ujet vlak a musela jet o dvě hodiny později, ale to vůbec nevadí, protože jsem navštívila antikvariát a tam se hned na začátku pultu skvěly Divoké labutě které nikdy nikde nemají [pouze Mahenova knihovna jich má ve skladu asi pět výtisků úplně na nic a nejlépe by udělala, kdyby je rozhodila do antikvariátů a udělala tak radost několika lidem kteří je marně shánějí, a taky Majce, která v tom skladu pracuje a nemá kam dávat nové knihy].

Žádné komentáře:

Okomentovat