31.8.06

Kromě toho že jsem zcela závislá na blogování, mě tak zhruba jednou za týden [tedy za dobu od založení blogu to bylo již zhruba tak třikrát] popadne myšlenka radikální změny designu. Realizace spočívá v tom, že trávím asi tak hodinu tím, že na pozadí, textu, nadpisech, rámečcích a na všem kde to jde, prohazuju, přihazuju a odhazuju různé barvy, abych se nakonec vrátila k původní kombinaci. Prakticky jediný výsledek je takový, že mám dobrý pocit, že jsem pro svůj blog zas něco udělala.

No, jinak zítra se chystáme vyrazit na výlet do Černé Hory. Tatínek se mne zeptal co budeme tejden dělat v pivovaru. Odvětila jsem mu, že Marťásek bude ležet v bečkách a já budu pít grenu a chodit na výlety. Skutečnost je o něco málo jiná, ale ne o moc, protože Marťas už má nakoupené zásoby Gambrinusu v plechovkách, tudíž prakticky jen cesta bude delší.
Dneska jdeme do města "zařizovat". Já tedy potřebuju zařídit především protisluneční brýle, ale to se v tomto nehostinném počasí špatně [už jsme vytáhli tlusté peřiny a kamarádka dokonce topí!]. Myslím že na opalovací a poopalovací krémy jsme se mohli vykašlat a místo toho vzít co nejvíce společenských her a deštník.
No ale také je potřeba si připravit pohodlné cestování. Takže, kromě toho že dnešní večer budu trávit nad účetními doklady a sklednicí vody s džusem v hospodě, je taky potřeba vynalézt, jakou hudbu je člověk ochoten poslouchat cca 16 hodin v kuse aniž by ji začal nenávidět. Já to tedy zatím vidím na Morcheebu [Big Calm], Mobyho [Hotel], soundtrack z Roku ďábla, Offspring [Americana], soundtrack z Pulp Fiction. Možná risknu Hair a Jesus Christ Superstar, ale to ještě nevím jak dopadne, protože při poslední cestě směr jihovýchod to byly bohužel jediné dvě kazety které jsem sebou vzala.

No a ještě [jak říká Marťas] něco z politickoekonomického okénka: George Bush se zas předvedl a pak taky něco z Neviditelného psa. K tomu se možná budou hodit tyto dva odkazy: šíité a sunnité.
PS: Hadži Halef Omar ben Hadži Abdul Abbas ibn Hadži Dawúd al Gossarrah, věrný to sluha a přítel Kara ben Nemsího byl sunnita :)

Žádné komentáře:

Okomentovat