10.8.12

US trip - den III.

NEW YORK CITY, NY -> BUFALLO, NY
640 km

10:32 JAMAICA Sedíme v Air Train. Prší a mě bolí hlava. Snad víme, kam máme jet. Příště bydlíme na Manhattanu.
11:30 JFK AUTOPŮJČOVNA Pane Bože! Marťas doma nechal řidičák. No na mě jdou mrákoty. Celou objednávku musíme udělat znovu, auto bude půjčené na mě, bohužel ho musíme znovu zaplatit z mé karty, na které mám ovšem nastavený týdenní (dnes alespoň z poloviny vyčerpaný) limit. Slečna za pultem mi sděluje že máme obrovské štěstí že berou i hotovost (což je pravda, často chtějí jen bezhotovostní platby) a tváří se děsně soucitně že budu muset řídit sama až do Las Vegas. Když nic, tak se mi alespoň podařilo opravit její objednávku na vrácení v LA.
No zatím to vypadá, že budu řídit nejméně do Deadwoodu v Jižní Dakotě, kam by snad mohl Štěpánek Marťasův řidičák poslat, protože když prý chytnou Marťase za volantem, tak ho zavřou a auto zabaví. Hm.
13:20 Řídila jsem přes Manhattan (protože jsem asi třikrát nezvládla včas odbočit na obchvaty)! Teď už si možná troufnu i do Prahy.
Podle konzulátu chtějí policajti pas a mezinárodní řidičák, tak se Marťas ujal volantu.
14:39 PENNSYLVÁNIE Prší jim tu stejně jako ve státech New York a New Jersey.
16:00 BURGER KING SHAVERTOWN Byl tu nějaký vzteklý spratek, naštěstí už ho vynesli. Výjimečně neprší.
19:45 Vidím slunce! Teda přes mraky, ale je tam. 67 mil do cíle.
22:38 BUFFALO Nerozbořený dům, ne-ultraměkká postel s přikrývkou!, džbán s vodou, čistá koupelna s teplou vodou. No úža!
23:29 Už mi to teda pěkně leze krkem. To je furt něco. Prší, prší, prší, je zataženo, Marťas nemá řidičák, nefunguje nám v autě klíma a ještě vydává divnej zvuk, bolej mě záda, mám hlad a nepíše mi Parker.

Den II. <- Den III. -> Den IV.


Zvětšit mapu

Žádné komentáře:

Okomentovat