18.12.08

Mimozemšťan, Kapr a filmový plán na další rok

Protože od nevím kdy do včerejška byly lístky v Palace Cinemas za 50,-, rozhodl se Marťas že půjdeme do kina. Místo Marťasem plánovaného Stmívání a Muzikálu na střední 3 se diplomatickému týmu podařilo na úterní večer vyjednat Body of Lies a na středeční odpoledne The Day the Earth Stood Still.

I když jsem byla naposledy v kině na mimozemšťanech, budu dělat, že jsem byla naposledy na Kaprovi, protože film o mimozemšťanech mi přišel hroznej. Ale Marťasovi i Depce se líbil, tak bude asi něco špatně u mě.
Na Labyrint lží bych šla naopak znovu, protože se mi líbil moc. Líbil se mi Leonardo DiCaprio [brzy si znovu dám The Departed] i Russel Crowe [asi bych se měla konečně podívat na Čistou duši] a taky Golshifteh Farahani, ovšem nejsem si tak úplně jistá, jestli ji budeme mít šanci ještě nekdy vidět.

Plán na Vánoce a 2009
Nějak se stalo, že jsme na oba filmy přišli včas [= brzo] a viděli jsme tudíž několik trailerů, jež nás navnadily na další velké utrácení za lístky do kina:

1) Burn After Reading. Je na čase nakoukat si více filmů od bratří Coenů a dát druhou šanci Bratříčku kde jsi a Fargu. Situace dospěla tak daleko, že se mi chce se dobrovolně znovu podívat na Big Lebowskiho.
2. The Curious Case of Benjamin Button
3. RocknRolla. Trailer vypadá moc pěkně a Karel Roden zase hraje Rusa [na IMDB se jeho postava jmenuje Uri, ale mám tušení, že to bude asi Jurij].
4. Changeling
5. Valkyrie. Ráda bych zase viděla Kennetha Branagha a taky Billa Nighyiho jak vypadá když nehraje vtipnou postavu nebo příšeru, ale nácka.

2 komentáře:

  1. Depka: Už se to trochu sype. Marťas zjistil, Burn After Reading mělo premiéru už někdy před půl rokem a odmítá na tuto "novinku" jít do kina, takže se koukneme nějakým alternativním způsobem.

    OdpovědětVymazat