18.11.08

O televizi a o bance

Program našich televizních stanic bych nazvala přinejmenším nevyváženým. To, že když se omylem koupí něco na co se dá koukat a pro jistotu je to puštěno mezi desátou večer až čtvrtou ráno, aby to náhodou někdo neviděl, je již poměrně známá věc. Jenže místo radosti nastává utrpení, když se tak náhodou někdy sejdou dvě věci naráz.
No dobře, konkrétně:
Nova 22:50 Obchodník se smrtí vs. ČT1 23:00 M*A*S*H.
Hm...chtěla jsem se sem vypsat ze svého pohoršení z toho že M*A*S*Hi byl vyhrazen tak nedůstojný čas, ale stejně bych pravděpodobně u nikoho nenašla pochopení a vlastně můžu být ráda, že se vůbec na programu objevil.

No. Dneska jsem se rozhodla něco udělat se svým spořícím účtem.
Jde o to, že z něj můžu posílat peníze jen na jeden konkrétní běžný účet, který jsem zadala při zakládání spořícího účtu. Problém je v tom, že ten zadaný běžný účet jsem jaksi zrušila a žádost o zadání nového běžného účtu mi vrátili z důvodu podpisu neshodného s podpisovým vzorem. Abych pravdu řekla, je to dost v háji; podpisový vzor jsem sice našla, ale nejen že nejsem schopna se podepsat stejně, tak po třetím pokusu se mi po prvním písmenu nedaří pokračovat, protože nevím jaká písmena mají následovat. Jako fakt nevím jak z nich ty prachy dostanu. Chjo.

Jo ještě bych se chtěla pochlubit, že mám nový háro a děsně mi to sluší.

4 komentáře:

  1. Lord of War máme naštestí na DVD, takže tahle krize nás minula. Uff.

    OdpovědětVymazat
  2. My taky, ale v telce je to proste neco jinyho :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak my pro jistotu televizi vubec nemame :-D. A je klid. I kdyz občas mi to nechutny vysedavani pred tou bednou trochu chybi ;-)

    S tím uctem je to docela zajimava situace. Ja se taky podepisuju pokazdy jinak. Tak drzim palce, at to dobre dopadne

    OdpovědětVymazat
  4. Kris: já jsem nedávno dospěla k závěru, že televize je dobrá věc. Občas se tam totiž vyskytují zajímavé pořady a filmy o které by bylo škoda přijít a nebýt televize, ani bych o nich nevěděla. No a když tam nic pořádného není, může zůstat vypnutá.
    Ad účet: vyřešila jsem to notářsky ověřeným podpisem a dopadlo to dobře :)

    OdpovědětVymazat