24.11.08

24.11.2008

Je všeobecně známo, že Židi přece stojí za vším a můžou za všechno a jejich největší a vlastně jedinou starostí je, jak ovládnout celý svět. Ovšem, je taky známo, že v tomto mají konkurenci o které toho zas tolik nevíme [ale o to je nebezpečnější] - Svobodné zednáře. Reflex nedávno vydal takový téměř Svobodno zednářský speciál se třemi obsáhlejšími články:
Spiklenci humanity,
Zednářovo zasvěcení
a rozhovor s netajným Svobodným zednářem.

PS: Jo a vlastně úplně nejhorší jsou Židozednáři. Teda hned po trpaslících, že jo.

Ve středu se chystám znovu mrknout na Casino Royale a poté jít ještě jednou na Quantum of Solace. Třeba v tom teď ještě naleznu i nějaký vyšší smysl.

Dnes jsme se vydali najít čtyři keše. Máme dvě, pro třetí si půjdeme jindy za světla, a pro čtvrtou klidně za tmy, ale s žebříkem.

Zapomněli jsme s Marťasem heslo k domácí wi-fi.

V pátek přišel do knihovny Ježíšek.
Obdrželi jsme nové židle, což je fakt super, protože už se můžu beze strachu opřít o opěradlo, aniž bych se bála, že se propadnu. Dále jsem obdržela nový disk nebo co, což mi bylo dnes neúspěšně instalováno.
No a hlavně! Dostala jsem svůj vlastní noťásek, což je paráda, protože už sebou na služební cesty nebudu muset tahat Rogera. Když už jsme u toho, bylo samozřejmě potřeba vymyslet novému obyvateli kanceláře jméno. Velkým kandidátem byl Barney, ale nakonec byl poražen...wait for it...wait for it...Masonem z Dead Like Me.

A pointa na závěr: když zadáme slovo Mason do anglicko-českého slovníku, objeví se nám Svobodný zednář.

1 komentář: