26.9.08

Chlubící post

Teď vám napíšu o tom, že fakt [občas] něco dělám pro to, abych působila vzdělaným, kulturním a intelektuálním [a teď i vychloubacím] dojmem:
V neděli 14.9. jsem se šla podívat na výstavu o Leonardovi, protože když ji prodloužili, tak mi fakt přišlo blbý to zas nestihnout. Velice se mi tam zalíbil obraz Beatrice d'Este, o kterém se ale zas tak úplně jako neví jestli ho vlastně maloval Leonardo; ale to mi neva.
[Leonardovy vynálezy sestavené podle deníků
Deníky v angličtině
Obrazy a malby]
V pátek 19.9. jsem prošla všechna čtyři místa kde Moravská galerie vystavuje artefakty Bienále a něco ve mě i zanechalo dojem.
V sobotu 20.9. jsem se šla mrknout v rámci Festivalu vědy do civilního krytu pod Denisovými sady a na pokusy Jihomoravské plynárenské a pod.
Dnes se v Brně v rámci Podzimních hrátek s vědou a vědci koná Noc vědců, což mi přijde škoda nevyužít, jelikož bych se mohla na některé akce dostavit téměř v papučích. Akorát bych k tomu ráda sehnala někoho, kdo by šel se mnou, protože být solitér je sice efektní, ale o to méně zábavné.

Stejně zas nakonec půjdu s tátou. Jako dycky.

6 komentářů:

  1. Celkem bych se i přidal, ale teď už je krapet pozdě :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsi to mohl stihnout, bylo to do půlnoci.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní27/9/08 19:59

    TEDA, TO MĚ FAKT MRZÍ, ŽE JSEM SI TO NEPŘEČETLA DŘÍV, PROTOŽE JÁ JSEM TAKY CHTĚLA JÍT A NEŠLA JSEM, PROTOŽE JSEM BYLA SINGL... Jaká byla Noc vědců? Jana Ká

    OdpovědětVymazat
  4. Jana: my jsme se byli podivat jen na chvili, nejvic me bavila soutez s mapama, kde se podle leteckych snimku poznavaly ruzne zname stavby nebo mista ve svete. A taky bylo dobry vystoupeni mazoretek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kdepa jsi přišla k tomu pěknému heslu dne?

    OdpovědětVymazat
  6. U tatinka, to ho naucili na vojne :)

    OdpovědětVymazat