20.9.08

Bienále

Celým jménem
23. mezinárodní bienále grafického designu Brno 2008
GRAFICKÝ DESIGN, ILUSTRACE A PÍSMO V KNIHÁCH, ČASOPISECH, NOVINÁCH A DIGITÁLNÍCH MÉDIÍCH
17/6—19/10/2008

Pražákův palác: výstava mne tedy moc nezaujala, ale zato jsem neplánovaně zakoupila knihu Slavné obrazy: 50 nejvýznamnějších maleb dějin umění, kterou si musím pořádně prohlédnout ještě než půjdu spát, protože pak ji odložím do police k další odborné literatuře kterou neustále po antikvariátech nakupuji, a pak se k ní už nikdy nedostanu.
UMPRUM: Polovinu času zde stráveného jsme s Tajnou kamarádkou naší věnovaly vytváření převratného uměleckého díla v místní výtvarné dílně. Škoda, že nejsou moc vidět ty lennonky a vyskakovací srdíčko, které nám daly tak zabrat.
Většinu té druhé poloviny času jsem strávila prohlížením knihy Studio Najbrt, ve které jsem objevila [pro mne] úchvatný plakát k Cyranovi z Divadla v Celetné.
Dům pánů z Lipé byl významný pouze tím, že jej s námi navštívila i parta holohlavých chlapců vyřvávajících cosi Spartě a Baníku.
Místodržitelský palác obsahuje práce studentů a absolventů ateliéru vizuální komunikace VŠVU Bratislava a ty stojí za vidění, neboť jsou nápadité, vtipné a dokonce i poučné.

Žádné komentáře:

Okomentovat