13.9.08

13. 9. 2008

Naše domácnost je pro mne nevyčerpatelným zdrojem zábavy.
Jen co jsme dneska dorazili domů, dala jsem prát první pračku prádla. Pračka se rozhodla stávkovat a vůbec nechce nejen ždímat, ale ani vypouštět vodu. Ucpaným filtrem z našeho starého rezavého bojleru plného vodního kamene to tentokrát není, zato je v koupelně cítit nějaká spálenina.
Situaci ohledně náplně pračky [dvě bundy] jsem vyřešila tak, že jsem je vytáhla ven, vymáchala ve vaně v čisté vodě abych je zbavila prášku a hodila na sušák na prádlo a většinu špinavé vody se mi z bubnu podařilo dostat ven pomocí misky. Jak to ale bude se samotným spotřebičem, to jsem teda sama zvědavá.
Až bych na tuhle situaci skoro použila naše oblíbené úsloví This is fucking unbelievable!, protože naše druhé momentálně oblíbené úsloví I love Dublin [:Aj lov Dabln:] na situaci s pračkou moc nesedí :)

Jo, jinak v Éire i Tuaisceart Éireann jsme se měli moc dobře, našli jsme čtyři keše [samozřejmě, že další dvě mrchy, které nám daly zabrat nejvíc, jsme nenašli] a tady jsou fotky.

UP: Ty keše tam jako nejsou zas tak úplně frekventované, nicméně další log u Kevina a kosa po nás jsou Češi, a ne místní. Hustý :)

2 komentáře:

  1. Anonymní14/9/08 09:00

    Oceňuji fotku knihovny :)

    OdpovědětVymazat
  2. R1: kterou? Tu v Newry [prvni] nebo v Newcastlu? Ta v Newcastlu s paradnim vyhledem se mi moc libila, ale dovnitr jsem se neodvazila.

    OdpovědětVymazat