8.5.08

Geokočky

V úterý jsme se s Kočkama [já, Tajná kamarádka naše a její sestra Popelka] rozhodly, že nebudeme ve čtvrtek [dneska] sedět doma, ale vyrazíme do města. A abychom nerazily jen tak, že budeme lovit keše. A abychom nelovily jen tak, založily jsme si geokešový účet pod názvem Bratrstvo kočičí pracky. Hm, ty účty máme vlastně tak trochu dva, protože se mi ho na první pokus podařilo založit pod názvem Brarstvo kočičí pracky.
Mno.
Jako výzbroj jsme si opatřily [zapůjčily od Marťase] PDA s prográmkem pro geocachery a mapou a papír s popisem keší a mapou vytištěnou z geocaching.com. Prográmek nám teda moc nepomohl, protože pořád nechtěl chytit signál a když ho chytl, tak ukazoval každou chvíli někam jinam a nebo rovnou vytuhl, ale naštěstí jsme měly ještě obě mapy a Tajnou kamarádku naši, což je kombinace, při které se keš většinou vždycky nějak objeví. Jednou teda tahle kombinace zklamala, ale tam se vypravíme někdy znovu pod rouškou noci [nebudou kolem lidi kteří by se divili co tam furt děláme] a vezmem sebou Hochy od Bobří řeky [Marťas, Tajný kamarád náš a Ondra od Popelky] protože víc očí víc vidí, že.

3 komentáře:

  1. Sklepní chodba je moc dobře ukrytá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu jsme taky nenašli a hned potom byla deaktivovaná. Zato jsme se podívali do té chodby. Vchod je uprostřed parku naproti.

    OdpovědětVymazat
  3. Tedka uz by tam mela byt, posledni log je ze vcerejska. Vsak my tu mchu nekdy najdem.

    OdpovědětVymazat