7.5.08

7.5.2008

Dnes je tedy opravdu významný den, protože:
1) jsem dostala nabídku dělat oponenta dvěma diplomkám [A., která mi to nabídla, si myslí, že o prvním tématu něco vím, a co se toho druhého týče, ví, že s ním mám dlouholetou zkušenost]. Moje máma si myslí, že jsem proto velice úspěšná a že velký podíl na tom všem má skutečnost, že jsem již ve školce chodila na FFMU do knihovny rovnat knihy v regálech [obhajoby diplomek mimochodem nyní probíhají právě v těch prostorách, kde jsem před více než dvaceti lety ty knihy rovnala],
2) jsem zjistila, že slovo hamburger vůbec nepochází od slov ham a burger, ale z názvu města Hamburg! No fakt, píšou to i na Wiki.

5 komentářů:

  1. Baru, sou to teda pecky, ale zdaleka se to nevyrovná události, která se dneska stala mě ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní11/5/08 19:16

    Espoo, kouzlo oponentského posudku spočívá hlavně v tom, že dotyčný do poslední chvíle neví, kdo ho píše. A teď jste to (málem) prozradila. Beru to jako nezkušenost a přemíru nadšení, které Vás časem přejde. (Jako mě :)
    Jinak doufám, že přijdete na obhajoby.

    Předseda komise

    OdpovědětVymazat
  3. An: Ja tedy nepredpokladam, ze by se nejaky student daneho oboru zajimal o muj blog a tim se dozvedel kdo mu dela oponenturu [kterou jsem mimochodem ale porad neprijala] :) Nicmne uznavam, ze temata jsem mela nechat skryta a tak je pro jistotu smaznu, snad jeste neni pozde. Slibuji, ze jakekoli finacni i jine nabidky vymenou za lepsi vysledek odmitnu a pokud jeste nekdy dostanu nabidku delat oponenta, na blogu o tom pomlcim :)
    S obhajobami to, coby zamestnanec jine instituce nez ktera je bude poradat, vidim blede. Krome toho, co kdyby nastala situace, ze by toho studenti vedeli o tematu vic nez ja; to by nebylo dobre :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní12/5/08 05:50

    Tak díky, že o přijetí oponentury aspoň uvažujete, a je škoda, že nepřijdete. Zas tam budou jen kabineťáci.
    Mějte se, ZK

    OdpovědětVymazat