16.4.08

16.4.2008

Vždycky když musim do práce si říkám, že bych chtěla být týden nebo dva nemocná abych mohla jen ležet v posteli a číst si.
Jsem nemocná už třetí pracovní den a knihu jsem ještě nedržela v ruce; zato mě bolí záda od toho, jak sedím na posteli opřená o její čelo tak, aby se mi dobře psalo na noťasu.
Dnes jsem ale opravdu měla dobrý úmysl ten noťas nezapínat, jenže Marťas někam zašantročil papírový televizní program. Hm. A stejně jsem zjistila že v televizi za celý den stejně nic kloudného nedávají.
Takže, teď si jdu číst. Mám tu nějakého Hemingwaye, to mě moc neba, ale už jsem skoro v polovině, tak snad to nějak přežiju.

5 komentářů:

  1. Anonymní16/4/08 13:39

    Já ho mám moc rád, je to můj skoro nejoblíbenější spisovatel. Co je to konkrétně za knihu?

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní16/4/08 13:48

    Aha, už jsem se kouknul. Tak to si snad děláš srandu. Jak tě to může nebavit? :) Zrovna Fiestu jsem četl tolikrát, že už ji skoro číst nemůžu.
    (Omluv prosím ten zmatek. Napřed jsem se podepsal přes openID, potom omylem googlím účtem. Když jsem si toho všiml, tak jsem druhý komentář smazal a poslal znovu tenhle.)

    OdpovědětVymazat
  3. R1: Fiesta. Mě to teda strašně otravovalo. Dala jsem poslední kapitolu abych věděla jak to skončí, ale u téhle knihy mi přijde že to je vlastně celkem jedno.

    OdpovědětVymazat
  4. R1: no vida, a já se zas hrozně divím, jak to, že to někoho bavit může, natož aby to byla jeho nejoblíbenější kniha :)

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní16/4/08 16:15

    No jo, každého baví něco jiného.

    OdpovědětVymazat