23.1.08

Ze služební cesty

1) Do Pendolína se nastupuje mnohem lépe než do jiných vlaků, protože se nikdo nikam necpe. Je to pravděpodobně dáno tím, že jde o místenkový vlak.
2) V STK nemají wi-fi! Hostitel Petr se to snaží kompenzovat chlebíčky, dvěma projektory [jeden s dotykovým displayem] a tím, že po členech komise rozesílá flashdisky.
3) Ve Starbucks je narváno před barem i za barem a hrozně dlouho to trvá. Maj tam takovou vychytávku [která v mém případě moc nevyšla] že na kelímek s objednaným nápojem napíšou jméno které člověk nahlásí u kasy a když je kafe hotové, vyřvávají na celou kavárnu "laté moka sebou pro Kláru".

7 komentářů:

  1. Anonymní24/1/08 09:42

    Jsi i ve SKIPu? :)

    OdpovědětVymazat
  2. r1: kdepak, na to jsem moc malá knihovnice :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní24/1/08 17:01

    Tam se bere podle velikosti?

    OdpovědětVymazat
  4. Jména po nás chtěli i ve Státech. Učil jsem je háčky a čárky, ale posléze jsem si to rozmyslel a hlásil co nejjednodušší podobu svého jména.

    Na letišti v DC jméno nechtěli a asi díky tomu měli pěkný zmatek. Myslím že stačilo jen přijít k výdejnímu pultíku a říct že už strašně dlouho čekáte na XYZ, že jako WTF a bylo.

    Btw jsme si pro zpříjemnění čekání na SB v Čechách pořídili SB Chocolate Cocoa Mix with Marshmallows (z těch mám ale trošku obavy) a letošní Vánoční kávový speciál, které na nás společně s SB mugem čekají na poličce :). Že bychom udělali SB party?

    OdpovědětVymazat
  5. r1: to nebere, ale prece jen nejsem knihovnici zas tak dlouho, tak se tam zatim necpu.
    stepan: ja jsem se s tim "jmenovanim" zatim v zadnem jinem SB nesetkala. Je fakt, ze v te Praze by to kvuli tomu kolik tam bylo lidi ani jinak neslo. Co je to "Chocolate Cocoa Mix with Marshmallows" a "Vánoční kávový speciál"?

    OdpovědětVymazat
  6. ssimon: party udelat muzem, my mame dva hrnky a jeste i jeden kelimek :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vanocni special a CCMwM nemuzu uz na webu najit. Kazdopadne je to cokoladova smes s pytlikem marshmallows (neco jako nase JoJo, malinkate).

    OdpovědětVymazat