14.9.07

Je mi zima, zima, zima zlá

Máte taky doma takovou kosu jako my? M. sice minulý týden zapálil kotel, ale v neděli ho zase vypnul, protože "koncem týdne má přijít babí léto" a do té doby to prý nějak vydržíme.
Hm.
Takže si teď každé odpoledne vařím polívky ze sáčku co mi zbyly ještě z Expedice do SSSR, a večer teplé kakao, protože to mě aspoň trochu zahřeje. Taky bych mohla začít chodit na odpolední vycházky ven do tepla místo sezení doma v zimě. Jo a ještě mám naštěstí svoji elektronickou dečku.
Jestli jsem se neměla dočasně přestěhovat do původní domácnosti. V mém rohovém pokoji je sice v zimě zima, ale v těch ostatních je celkem fajn a úplně nejlepší je tamní správná paneláková koupelna, která obsahje funkční přímotop a člověk se tam může sprchovat horkou voou jak dlouho chce.

1 komentář:

  1. Co si třeba zacvičit? Zahřeješ se, utužíš tělo,...
    Ale na svou obranu před čtenářstvem musím uvést, že jsem nebyl o zažehnutí plaménku požádán! Nemyslím tím nějaké nezávazné "Není ti zima, nezatopíme?", ale jak se sluší (na tak závažnou záležitost, jakou při stále rostoucích cenách plynu zapnutí kotle jistě je) vážně míněnou žádost, třikrát vyslovenou a neodvolanou (jako při eutanazii)!

    OdpovědětVymazat