1.6.07

Novinky

Tajná kamarádka naše včera konečně udělala poslední státnice, takže už jí tatínek už nemůže vyčítat, že nemá ani maturitu, když její sestra [starší] už je na vysoké škole.
Máma se stala členkou kloboukového klubu, ale nemůže chodit na schůzky, protože ty se konají až v pozdních hodinách, kdy už nemá vycházky.
Táta stále vlastní oskartu [hodina hovoru/10 korun], ale nikomu nevolá, jen pořád navyšuje kredit aby mu nepropadl. Díky tomu zjistil, že si představoval, že se jeho život bude ubírat jiným směrem. Slíbil, že mi na maps.google.com ukáže odkud kam by se jeho život měl ubírat a odkud kam se ubírá teď.
ještě stále jedu do Ruska, dokonce to vypadá že už tedy jako opravu ano. Formulář pro vízum do Běloruska se mi podařilo vyplnit již na čtvrtý pokus [jsem na sebe opravdu dost hrdá]. Vložila jsem do toho veškeré úspory, takže nebudu mít ani kde bydlet, ani nebudu dostávat ve stáří žádný důchod. Se mnou tam jede mimo jiné i Tajná kamarádka naše a taky kolegyně z práce, která už si výhodně vyměnila 350 korun za 400 rublů.

Žádné komentáře:

Okomentovat