11.5.07

Dnes jsem měla služební cestu do MZK a tak jsem využila příležitosti a vypůjčila si celkem devět knih z těch všehovšudy dvaceti co si lze vypůjčit absenčně [pro ty, co nepracují v knihovně: absenčně = domů, prezenčně = jen na chvíli tady v knihovně. Kdo chodíte do knihovny, zapamatujte si to a knihovníci a knihovnice vás budou mít rádi].

Takže, můj následující čtecí plán sestává z:
Donald E. Westlake: Odplata [až podle akční obálky s Melem Gibsonem mi došlo, že film Payback je natočen podle této knihy. IMDB píše Crime/Drama/Thriller, já doufám ve vtipnou kriminálku ve stylu Jak nevyloupit banku, či Jak neukrást smaragd.]
Isaac Bashevis Singer: Rabín a čarodejice, Hlupáci z Chelmu, Korunka z peří a jiné pohádky [jsem fakt zvědavá, protože jsem od Singera zatím nic nečetla, jen viděla jedno divadlo a to se mi dost líbilo].
Oscar Wilde [protože byl děsně chytrej a vtipnej a já chci taky]: Bezvýznamná žena [divadelní hra půjčená omylem], De profundis [zní to hrozně vznešeně, trochu se bojím], Dojmy, eseje, Cantervillské strašidlo, Obraz Doriana Graye [ten jsem nechtěla, ale je dohromady se strašidlem], Zločin lorda Artura Savila [z edice Ergo - "česká novinka, knihy tištěné větším písmem, číst pohodlněji znamená mít větší radost z četby"].

Žádné komentáře:

Okomentovat