6.4.07

O divadle

Už celkem dobře chápu Depkovu stoupající nechuť někomu zařizovat lístky do divadla.
Když totiž objednáte lístky do divadla pro sebe a ještě někoho, je převeliká šance, že na představení nakonec půjdete sami, protože se váš doprovod zapomene v hospodě, šalina odbočí jinam než má jet, zjistí že musí být v práci, nebo ignoruje vaše zprávy o tom, že divadlo bude a výzvy, aby se ozval kvůli domluvě.
Na druhou stranu, jít sama do divadla má své výhody. Za minutu představení člověk netrne kde jeho doprovod vězí a představení si užívá, místo aby se stresoval, jestli se doprovodu divadlo líbí nebo ne [chlapi namítnou, že tento stres je naprosto zbytečný, ale já to tak prostě mám. Když někoho beru na představení, tak proto, aby se bavil a mrzí mě, pokud to tak není].
Včera jsem navštívila v Huse na provázku inscenaci/improvizaci Jiří Kniha hledá partnera a doprovod nedorazil ani jeden ze tří původně očekávaných. Naštěstí jsem to věděla dopředu, tak jsem se nestresovala ani před představením ani během něj a tuto soutěž o nejlepšího improvizátora si opravdu užila. Bylo to tak veselé, až mi přijde škoda na to někoho příště nevzít. Začarovaný kruh.

2 komentáře:

  1. Anonymní7/4/07 00:00

    Takže jsi šla nakonec sama? Aha ... no nedá se nic dělat ... aspoň, že jsi si to užila:)

    OdpovědětVymazat
  2. depka: Evicka za sebe poslala dva lidi, takze se nakonec vyuzily tri listky. Taky z toho duvodu jsem si na priste uz zamluvila jen dva a svemu doprovodu durazne rekla, at si to zapamatuje a napise :)

    OdpovědětVymazat