25.3.07

1) V pátek ráno jsem byla na poslední zdravotní masáži placené pojišťovnou. Bolelo to tak z 90% jako masáž předchozí. I to bylo dost na to, abych se ven belhala a celý den o své bederní páteři věděla, aniž bych se jí nějak dotýkala.
Večer jsem tomu nasadila korunu, když jsem akčně s Marťasem vyrazila na squash. Po dvou letech. Zatímco Marťas se ani pořádně nezapotil [a to je co říct], já se ještě teď nemůžu skoro hýbat, a i jen otočit se v posteli na druhý bok je utrpení. Má to jediný pozitivní dopad, zapomněla jsem na svou bederní páteř.
2) S Tajnými kamarády našimi jsme dopoledne vyrazili do Dietrichsteinského paláce na výstavu hraček. Tajná kamarádka naše si tam vytvořila vlastní větrník, a o mně se zjistilo, že chytrá teda moc nejsem [dvakrát jsem prohrála v piškvorkách], ale zato mám štěstí, neboť jsem všechny porazila v Člověče nezlob se.
3) Zjistilo se, že Marťas si až do dnešního večera myslel, že Angelika a Zvoník od Matky Boží je to stejné. Oboje se totiž odehrává ve Francii, a v obou se vyskytuje ženská a chlap co kulhá.
4) Stále přemýšlím, jaký je podle mě nejhorší film který jsem kdy viděla. Jediné co mě teď napadá je Chocking Hazard, ale myslím že ještě na něco přijdu.
V komentářích očekávám nějaké tipy.

2 komentáře:

  1. Anonymní25/3/07 17:05

    Asi to není moc kosmopolitní, ale co třeba Slunce, seno a cokoliv?

    OdpovědětVymazat
  2. r1: 1. dil Slunce sena mi prijde celkem vtipny, ale aspon jsi mi pripomnel Kamenak...i kdyz ten bych zas asi nemela hodnotit, protoze jsem nikdy zadny cely nevidela :)

    OdpovědětVymazat