28.2.07

Odpískáno

Dnes, v poslední den možnosti příhlášení se, jsem defintivně odpískala svoje listopadové nadšení pro další studium. Jednak nemám tolik volné dovolné, ale přiznávám, že hlavní důvod je, že se mi prostě nechce.
Všichni, kdo už nestudujou a chodí do práce mi nejspíš dají za pravdu, že člověk zleniví a je rád že je rád, natož aby se ještě něco učil. Velice mě potěšil Depka, když mi na to řekl že to chápe, protože jsem ve ve vzdělávacím procesu strávila skoro dvacet let a tak je jasné, že už se moje studijní možnosti vyčerpaly.
Já vím že už o nic nejde a že dálkově to je jednodušší než prezenčně a..., ale mě_se_prostě_nechce.

PS: Kromě toho jsem se taky dívala na staré testy studijních předpokladů...
Prosimvás, kdo si s tím dáte práci a zjistíte správnou odpověď následujícícho příkladu, napište mi ji do komentářů. Já si prostě myslím, že oni tu správnou odpověď v těch možnostech nemají. Moji teda určitě ne.

Automobilový závodník se při jízdě řídí plánem jízdy, tzv. itinerářem. V něm jsou označeny zatáčky v podobě: "P90 = pravá v úhlu 90 stupňů." Startuje se přímo na sever. Určete směr jízdy automobilu po projetí deseti zatáček podle následujícího itineráře: P45 - L45 - P45 - P45 - L90 - P90 - P90 - L90 - P90 - L45
a) jihovýchod
b) jih
c) severozápad
d) sever
e) západ

6 komentářů:

  1. Jde to pěkně pokrátit. Souhlasím s jihovýchodem.

    OdpovědětVymazat
  2. Asi jsem udělala špatnou dedukci, ale řekla bych, že zase na sever :o))

    OdpovědětVymazat
  3. Mě už tam konečně taky vyšel jihovýchod. Možná kdybych neměla takový špatný zvyk plést si pravou a levou stranu, měla bych to už včera :)

    OdpovědětVymazat
  4. :o(( Já si nevšimla těch písmenek P a L :-D .. Taky mi již vyšel jihovýchod :o)

    OdpovědětVymazat