13.2.07

Dneska II...

1) ...jsem otevřela ledničku a číhal tam na mě proviant značky Dharma.
Kdo sleduje Lost, jistě ví kolik uhodilo. To bohužel není všechno. Taky se u nás pořád ozývá nějaký tajemný šepot a Marťas furt mluví o Těch Druhých.
Naštěstí to není trvalé, jen co se objeví nějaký nový seriál, budeme na chirurgické ambulanci, někam se plavit na zaoceánském parníku, ... prostě podle toho kde se to bude odehrávat.
2) ...Marťas zničil náš vánoční stromeček! Dokonce si na něj přinesl sekeru kombinovanou s dlátem a pilkou [jo a taky s lopatkou ještě] made in SSSR [kdo neviděl, neuvěří]
3) ... se mi podařilo zjistit, že ruský film Turecký gambit podle románu Borise Akunina nemají ani na Amazon.com. Ale protože jsem v pátrání nepolevila ani po tomto grandiózním neúspěchu, objevila jsem několik jedinců v České republice kteří tento film vlastní a jeden z nich mi poradil jak ho získat. A ještě jedna dobrá zpráva navíc: existují k tomu české titulky. To je paráda, protože u Státního rady jsem stále u desáté minuty, patnácté vteřiny. Teď už mi zbývá jen Azazel. Ten sice na americkém Amazonu mají, ale to se mi zdá moc jednoduché. Myslím, že si pro něj radši pojedu do Ruska.
4) ... jsem se dozvěděla, že Tajná kamarádka naše těsně před odjezdem domů z několikadenního lyžařsko-snouwboardového zájezdu upadla v Aplách do mdlob a tak dlela od soboty v nějaké italské nemocnici. Prý má ale jen otřes mozku a už ji vezou k nám na úrazovku. Přijde mi to dost vtipné vzhledem k tomu, že tam s ní byl jeden kamarád, kterému se před osmi lety stalo téměř to stejné. Akorát to teda nebylo v Alpách, ale na Červenohorském sedle.

Žádné komentáře:

Okomentovat