5.12.06

Pitomej den

Dneska byl pitomej den.
1) Nemůžu mluvit vůbec konkrétně, ale jeden člověk v práci se moc plete do věcí do kterých by se měl plést jen trochu. Jestli to tak půjde dál, tak se ze mě a z kolegy, který se mnou na případu pracuje, brzo stanou alkoholici s úplně černejma prohulenejma plícema.
2) Betty zjistila, že za dveřma je Svět a chce se tam podívat; takže při příchodu a odchodu si člověk musí počínat nanejvýš obezřetně aby ven neproklouzla ani kočka.
Dřív Betty svou pozornost zaměřovala jen na okno; teď si ale všimla i těch dveří a mňuká na ně tak vehementně, že studenti na to chodí upozorňovat službu.
3) Obdrželi jsme s Marťasem očkování proti chřipce a já už nevěřím doktorům ani slovo. Respektive ani sousloví "to nebolí". Marťase sice přímo očkování nebolelo, ale hned po tom to začalo rukou, pak noha, pak oko a nakonec krk.
4) Zase jsem místo "1/4 litru kyselého mléka v šest večer a pak už nic" sežrala lentilky, a po cestě z nákupu v 11 večer bagetu Gurmán.
5) Už nikde nemají adventní kalendáře a my doma nemáme ani jeden. A už je skoro šestýho! Super by bylo, kdyby se nám nějaký podařilo sehnat třeba za týden. To bychom během jednoho dne mohli sníst 12 čokoládek!
6) Neviděla jsem ani jednoho čerta s Mikulášem.

Ach_jo

3 komentáře:

  1. Mikuláše s čertem jsi neviděla proto, žes nesledovala nejsledovanější zprávy, kde byl živý vstup z návštěvy Mikuláše v jedné české rodině. Doporučuji také shlédnout kvůli "excelentnímu výkonu" redaktora...

    OdpovědětVymazat