27.11.06

Prodloužená

Včera byla neděle a to znamená, že máme večer taneční. Tentokrát to ale nebyly obyčejné taneční, ale Prodloužená. Protože jsme tam šli nejen my a spřátelený pár Marta s Kulášem, ale taky Tajný kamarádi naši a tatínek [můj], tak jsem se pro jistotu již od časných odpoledních hodin nalévala portským.
Nakonec to dopadlo nad očekávání dobře. Tajný kamarádi naši i otec přišli všichni včas [oni nechodí nikdy včas] a taky byla paráda, že se akce konala na stadionu na Kounicove a tak jsme nemuseli řešit řidiče a neřidiče a parkování. Martin k tomu poznamenal, že je stejně dost pravděpodobné, že nejbližší místo k zaparkování by stejně asi bylo na parkovišti naproti stavárně [kde parkujeme standardně].
Tatínek téměř nedělal ostudu, protože ve svém saku a černých džínách seděl celou dobu v koutě, pil víno a pozoroval rej tanečníků a tanečnic. Tajný kamarádi naši a Martin taky nedělali ostudu, protože se bavili relativně potichu a tak je nikdo neslyšel. Já jsem taky nedělala ostudu, protože můj plesový oděv byl vyčištěn a toho, že není vyžehlen si snad nikdo nevšiml.
Takže, máme nacvičeno a plesová sezóna je naše!

2 komentáře:

  1. To je potěšitelné, že nikdo nedělal ostudu, ale tančil taky někdo?

    OdpovědětVymazat