3.11.06

Jedno studium nestačí

Po dlouhé, dlouhé, dloooouhéééé úvaze [od včerejška večer do dnešního rána] jsem se rozhodla, že bych se mohla pokusit stát se opět studentkou FFMU. Je pravda že při přihlašování do ISu mě stále poněkud mrazí v zádech, ale teď už mi [na rozdíl od studia minulého] přece jen jde hlavně o ty vědomosti, že.
Dostala jsem s k tomu tak, že už mi přijde divné furt Depku otravovat se svými dotazy ohledně relevancí informací v různých knihách, filmech a médiích, a že by vlastně bylo mnohem lepší mít komplexní přehled a rovnou vědět co je objektivní, co je subjektivní, co je pravda a co je výmysl.

Obor: Religionistika
Forma: Kombinované jednooborové bakalářské
Překážky:
1. přijímačky - test studijních předpokladů [mám trochu obavu, že studijními předpoklady moc neoplývám]
2. proděkan pro studium - uzná mi před x lety absolvované zkoušky z filozofie a cizích jazyků?
3. 4 semestry pramenných jazyků - mám na to zvládnout tři zápočty a jednu zkoušku z pramenného jazyka, když jen jeden zápočet z toho nejzákladnějšího [latina] ohrožoval úspěšné dokončení prvního studia?

Mno, ještě se poptám nějakých stávajících religionistických studentů jestli je tento obor a forma doporučeníhodné a pak se uvidí. Přinejhorším od nich budu somrovat skripta, zápisy z přednášek a tipy na literaturu a pustím se do samostudia. Možná...:)

1 komentář:

  1. Anonymní3/11/06 23:36

    Hm, rel. je super, jdi do toho. Držím pěsti...

    OdpovědětVymazat