9.11.06

Borat Borat


Já jsem dneska chtěla napsat něco o Bondovi, Jamesu Bondovi [Casino Royale dostalo od Dariny Křivánkové tradiční tři hvězdičky].
Ale!
Táta se mě při rozhovoru zeptal, jestli mi něco říká jméno Ali G [říká] a pak jsem se zeptala já jeho, jestli mu říká něco jméno Borat [neříká].
Takže, kdo to taky [kromě táty] nevíte, obě osoby jsou vlastně osoba jedna, honosící se občanským jménem Sacha Baron Cohen. Tento, díky svému britskému a židovskému původu, disponuje parádním smyslem pro humor, za který by se IMHO nestyděli ani Monty Pythoni. Ale co se mi na něm fakt líbí je, jak ukazuje světu ať jde s nějakou politickou korektností do háje.

Lihovky: Sacha Baron Cohen
Moviezone: o filmu
Trailer
Boratovy české stránky [vtipné]
Borat na YouTube

3 komentáře:

  1. To není pravda! Není to jedna osoba, britský komik Sacha Baron Cohen se za 6. nejznámějšího Kazacha jen VYDÁVÁ! Dženkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. O Boratovi vím už aspoň půl roku a sleduju jeho mediální úspěchy, i když to pro mně není doslova ten typ humoru, bez kterého bych nemohl dejchat. Tak je to.
    K

    OdpovědětVymazat
  3. Já o Boratovi taky vím už delší dobu. Proto mě překvapuje, že i přes nynější mediální masáž jsou tací, kteří o něm ještě neslyšeli.

    OdpovědětVymazat