19.9.08

19.9.2008

1) Trochu mi uniká, proč když do vyhledávače [obrázky] zadám "Bratrstvo kočičí pracky", tak na osmé stránce se vyskytují obrázky z mého blogu které s bratrstvem, kočkama ani prackama nemají nic společného.
No to to neva.

2) Už je tady. Dneska byla cítit ve vzduchu když jsem šla do práce. Zima! A to je ještě oficiálně léto. Jeden si odjede na tejden na letní dovolenou a když se vrátí, je všecko úplně jinak.
Snažím se vidět to pozitivně: nemusím každé ráno tolik řešit co na sebe a hlavně už konečně skončilo sebevýčitkové obodobí "je tak krásně, měla bys jít ven a ne furt sedět u noťasu a koukat na seriály".

3) Tři mušketýři a hlavně teda Mrštíci.
Bohužel už jsem zapomněla co všechno jsem sem chtěla napsat, takže teď se zmůžu jen na to, že [IMHO samozřejmě] se tam dřív daly vidět dobré hry [Alžběta Anglická, Kean IV, Amadeus, Hra o lásce, smrti a věčnosti, Naši furianti, Manon Lescaut, milovaný Cyrano] i muzikály [Sny, WSS, Bastard] a nešlo o to, aby se za každou cenu divák zasmál a odcházel domů s pocitem, že byl na kultuře a ještě se u toho dobře pobavil.
Jako včera jsem fakt moc doufala, že cestou z Mošalandu nepotkám někoho známého. A přitom kostýmy byly jako vždy parádní a herci hráli skvěle.
Jestli to tak půjde dál, tak se snad začnu i těšit na něco od Černína. No a na ty herce budu prostě chodit jinam.

Žádné komentáře:

Okomentovat