19.8.08

Do kina

Tento týden chodím nějak moc do kina.
Včera jsem byla s maminkou a Marťasem a jeho maminkou [Marťasův bratr se ptal, jestli jdeme na něco pro matky s dětmi] na což se mi fakt líbilo i přes to, že na Pierce Brosnana se opravdu lépe kouká když nezpívá a hraje Bonda.

Dneska jsme šli s Maťasem po práci do města na zmrzlinu, ale dali jsme si vodu a grenu a pak nás napadlo, že bychom mohli jít do kina na na kterého jsme se chystali už ale opravdu dlouho.
Za IMHO bezchybné řemeslné zpracování a obsazení rolí Alfréda, Gordona a taky již dost profláknutého Jokera dávám  4  3*, ale zas tak skvělý mi to teda nepřišlo. Což ale možná bude
1) tím, že jsem celý den popíjela vodu, což se bohužel projevilo chvíli po začátku filmu a tak se mi na děj nesoustředilo tak dobře jak bych si od návštěvy velkofilmu, na který se měsíc chystám, představovala
2) a tím, že nám před začátkem filmu pustilitakže jistě chápete, že jsem měla už od začátku v hlavě něco úplně jiného.

Do třetice se ve čtvrtek chystám do Artu na s mojí kamarádkou J., která odmítá chodit do kina na filmy s anglickým názvem, neboť má podezření že jsou americké a ty se jí nelíbí [musím zjistit, které konkrétně má na mysli]. Já osobně si myslím, že J. si myslí, že Francouzi musí naopak točit samé skvělé filmy. Jestli se mi to potvrdí, doporučím jí Delikatesy [škodolibovník].

Mě to nevadí že jdeme na francouzský film, protože si myslím, že Steve Buscemi bude k sežrání i tam :)

Žádné komentáře:

Okomentovat