18.12.07

Grey's Anatomy S03E15

Včera se mi stala taková věc...koukala jsem se na Jednotce na Kliniku Grace [u nás známou pod názvem Chirurgové, ve světovém povědomí jako Grey's Anatomy] na 15 díl třetí série, který skončil hrozně, ale fakt hrozně napínavě [zatím snad ze všech dílů nejnapínavěji], že mě teda opravdu moc zajímalo co bude dál.
Jenže...příští tejden Vánoce, že jo, u nás tady ty díly ještě nešly...no prostě prekérní situace.
Já jsem se teda původně chtěla dívat na Královnu Margot, jednak protože mě to zajímalo a druhak protože tam hraje Vincent Perez, který hrál v Indočíně, ale známe to všichni. Když musíš, tak musíš.
Takže, bleskurychle jsem sehnala další díl a s Vincentem Perezem v pozadí na televizi bez zvuku jsem se konečně dozvěděla jak to je dál.
Jenže! 16 díl třetí série končí ještě napínavěji než 15. díl třetí série". Co teď? Je jedna ráno, ale já ten další díl prostě musim vidět! Bleskurychle jsem sehnala ještě další díl a poté při jeho sledování ještě pro jistotu další. Kdyby jako náhodou.
Naštěstí to dopadlo dobře, na konci včerejšího třetího dílu žádný šok ani nic jiného, takže jsem ve dvě mohla jít s klidným srdcem spát.
Dnes to vstávání do práce bylo teda dost obtížné...

Žádné komentáře:

Okomentovat