3.10.07

The Bourne Ultimatum

Dneska jsme byli v kině.
Marťas na to chtěl někdy jít + W. na to chtěla jít dnes + obdrželi jsme papírek s akcí 1 lístek a jeden k tomu zadarmo, který platil do dneška = šli jsme na Jasona Bournea.
Film to byl pěkný, dokonce jsem i někdy zapomněla že kvůli rýmě nemůžu dýchat, protože se mi zrovna tajil dech z toho, co se to právě na plátně dělo. Celá první polovina byla super, protože se tam nevyskytovala žádná automobilová honička a zbytek filmu byl taky fajn, protože se tam od začátku do konce nevyskytoval žádný sex, který mě ve filmech teda dost nebaví, a to minimálně stejně, jako automobilové honičky.
Hlavním lákadlem pro mě byla stejně Julia Stiles, které IMHO slušely oba účesy, jimž se na plátně honosila. A to i přes to, že ten druhý si kvůli utajení musela udělat sama. Možná bych to samostříhání měla taky zkusit. Ušetřila bych spoustu peněz a myslím že bych nebyla o moc naštvanější, než když přijdu od kadeřnice.
No každopádně u tohoto Bournea váhám mezi **** a *****. Ještě se musím někdy podívat na jedničku, abych zjistila, kde pořád bere peníze a na dvojku, abych zjistila, proč ho honili po té Moskvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat