18.4.07

Zjistila jsem, že moje oblíbená VodaVoda pochází ze Srbska a má mezinárodní, český, japonský a singapurský web. Moje oblíbená není proto, že to je vysoce kvalitní neperlivá voda a nezatěžuje moje tělo množstvím minerálů, ale proto, že to je neperlivá voda v opravdu pěkné půllitrové láhvi.

Dále jsem dneska zjistila, že jednu vášnivou diskutérku z různých internetových diskusních klubů znají nezávisle na sobě dva mí kamarádi a jeden bratr. Dost mě to pobavilo, protože ty tři nespojuje žádný společný jmenovatel...kromě intenetové identity teda.

Na tabuli před Pomaláčem se teď skví nápis "Duben ještě tu budem". Někdo ho ovšem trochu upravil na "Dub ještě tu bude".

Umřel mi telefon. Napřed jen displej a teď je chudák mrtvej úplně.

Dneska mám Listen Beatles Day, a tak jsem se na ně mrkla na wikipedii. Zaujalo mě:
Během prvních tří let od vydání prvního alba vydali 6 desek. To je o pět víc než spousta dnešních známých populárních skupin.
Celkem vydali 13 alb, ale do dnešní doby k tomu přibylo 29 kompilací. První je už z roku 1966 [je tedy starší než album Sgt. Pepper Lonely Hearts Club Band, které btw osobně považuji za velice zdařilé] a poslední zatím z roku 2006. No je vidět, že na Broucích se dá pořád vydělat.

Tajná kamarádka naše mě chtěla potěšit a tak si k mým narozeninám, cituji: "koupila velmi slušivé tričko".

Nenapadá mě co napsat dál, tak jdu pracovat a třeba na něco přijdu.

4 komentáře:

  1. Anonymní18/4/07 16:57

    Já mám nejradši Revolver, zbožňuju Love you to.

    OdpovědětVymazat
  2. No, Revolver nema chybu. to je fakt :) Dala jsem se do postupneho poslehnuti vsech puvodnich alb, tak uz se tesim az se k nemu prokousu.

    OdpovědětVymazat
  3. Já si je teď vlastně musím nějak poshánět. Spousta alb mi chybí.

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní21/4/07 20:56

    Radmil jsem taky já :)

    OdpovědětVymazat