25.11.06

Poklidný páteční večer

Dnes, vlastně spíše včera jsem měla v plánu poklidný večer u televize, popřípadě u nějaké bondovky.
Plán byl zhacen, myslím že především díky možnosti používání osobního automobilu.
V odpoledních hodinách mi totiž bylo poskytnuto auto za účelem rychlejší přepravy do Slatiny, kde jsem měla udělat náš byt [po dvou měsících bez stálé přítomnosti Zlomeného obratle] obyvatelným. Normálně myslícímu člověku by mělo dojít, že v pátek kolem třetí hodiny odpolední není automobilová doprava směr centrum - kraj Brna opravdu ten nejrychlejší způsob. Půl hodiny mi trval transport jen z křižovatky Moravské náměstí/Kounicova na křižovatku Koliště/Křenová. Cesta se ale vyplatila, protože mě na návštěvě v mém bývalém domově pohostili báječným vepřovým steakem a další dva jsem dostala nádavkem v syrovém stavu a tudíž mi odpadá každotýdenní starost co bude o víkendu k obědu. No, ve Slatině momentálně nepřebýval nikdo kdo by se mnou byl ochoten zajít do hospody a tak se zas najelo na původní plán.
Jenže! mne přepadla myšlénka navštívit [když už mi ta hospoda není přána] na chvilinku [jedno cigárko] Tajnou kamarádku naši. Tam se to trochu zvrtlo, protože Tajná kamarádka naše si pro mne přichystala páteční program: co kdybychom si pustili Co žere Gilberta Grapea? No a ti co mne znají, ví, že nabídce koukat v jakékoli podobě na Johnyho Deppa neodolám [ano, ten člověk napravo je opravdu Leonardo DiCaprio].
Užuž to vypadalo, že po Gilbertu Grapeovi přece jen bude následovat kýžený poklidný večer u televize [doma], ale při cestě domů další myšlénka: co tak zajet do Kamenky navštívit tátu a domluvit se s ním na nedělní prodlouženou? [otec a prodloužená je kapitola sama pro sebe, protože on si jako slušný oblek na ples představuje postarší sako a k tomu zelené kapsáče]. V Kamence se mi podařilo tátovi dovolat, ale zjistilo se, že není přítomen ani doma ani v Duck baru, nýbrž v IBC na 7. Moravském stavařském vinařském podzimu a tím se páteční poklidný večer zvrhl úplně, protože na 7.MSVP byla přítomna osoba kterou jsem cca deset let neviděla a již delší dobu jsem to chtěla změnit.
No a po tomhle náročném maratonu mám ráno jít do práce...

Žádné komentáře:

Okomentovat