13.8.06

Úklid

Dělat po delší době pořádek kdekoli nebo v čemkoli se nevyplácí. Respektive, dělat pořádek se vyplácí, ale nikoli v dlouhodobých intervalech. Co se tedy konkrétně webu týče, jde především o dlouhé probdělé noci. Ale na druhou stranu zas člověk často najde věci které někam zašantročil a to potěší. Mimochodem, poznáte kdo je na úvodním obrázku? Kromě tohoto, a dalších které ukážu později, jsem vynalezla, že stále vlastním také tzv. "školní web", tedy stránky které jsem musela dělat kvůli zápočtu veledůležitého předmětu počítačová gramotnost. Check it.
Dneska mám za sebou 14 dílů Přátel [konkrétně tedy epizody 1.24 - 2.13], několik litrů vody s džusem a jednu tequilu sunrise [recept][obrázky]. a myslím, že je čas jít na kutě. Přece jen jdu zítra slavit narozeniny. Ne moje.

Ještě bych si dovolila malé zamyšlení nad tím, čím to je, že do news na vlastním webu si člověk plácá co chce. Ale když to je blog s velkým B, je potřeba tomu dát formu a už to musí "nějak vypadat"...jdu se z toho vyspat, snad to přejde. Už začala epizoda 2.14, snad vypadnu ještě před koncem...

Žádné komentáře:

Okomentovat